Blog

Cristian Moldovan, primarul cu idei inovatoare

de PSD MUREŞ
PrintFriendly

Primar la al doilea mandat, Cristian Moldovan a reușit să le ofere ludușenilor ceea ce nu se așteptau. De la asfaltări de drumuri, amenajat trotuare, renovare școli și grădinițe, stație de epurare și canalizare, extindere rețea de apă, la asfaltare de străzi prin metode alternative și deschiderea unui punct SMURD, sunt doar câteva proiecte pe care primarul de pe câmpie s-a angajat că le realizează și le-a realizat.

În prezent, rata șomajului în Luduș este sub media națională, datorită locurilor de muncă noi create. Numai fabrica Leoni a angajat peste 600 de persoane din oraș și din zonă, iar anul acesta compania își propune să atingă pragul de 1.000 de angajați.

„Așa cum am reușit să relansez economic orașul Luduș, cred că pot să fac mai mult pentru creșterea activității economice a județului nostru și implicit a ridicării bunăstării mureșenilor. De asemenea, vreau să atrag investiții în educație, deoarece consider că educația reprezintă o verigă deosebit de importantă a societății noastre. Eu cred că, printr-o educație superioară, rezolvăm și celelalte probleme ale societății noastre.
De asemenea, vreau să lupt ca autostrada Transilvania să revină pe traseul Turda – Tîrgu Mureș – Brașov, pentru a repara nedreptatea ce a făcut-o guvernul tehnocrat mureșenilor, deviind traseul autostrăzii prin Sibiu”.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Lasa un comentariu