Blog

PSD Mureș a prezentat astăzi lista propunerilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

de PSD MUREŞ
PrintFriendly

 


Lista a fost aprobată în ședința Biroului Permanent Județean, iar ieri a fost validată cu unanimitate de voturi în ședința Comitetului Executiv Județean.
Astfel, la Camera Deputaților, lista este deschisă de deputatul Florin Buicu, urmat de consilierul județean Dinu Socotar și primarul din Ibănești, Dan Vasile. Pe listă se mai află, în ordine, primarul comunei Rușii Munți, Ilie Chiș Bălan, primarul din Deda, Lucreția Cadar, primarul din Sighișoara, Ovidiu Mălăncrăvean, consilierul județean Cosmin Pop, primarul din Iclănzel, Ciprian Sand, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu-Mureș, Angela Moldovan și consilierul local av. Sergiu Papuc.
La Senat, lista este deschisă de Horea Soporan, președinte PSD Tîrgu-Mureș, urmat de primarul din Luduș, Cristian Moldovan, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș, Alexandru Cîmpeanu, consilierul județean Ioan Gliga, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș, Iuliana Rus și consilierul județean Dragoș Bardoși.
Lista de candidaţi ai PSD Mureş va fi aprobată de Comitetul Executiv Naţional al partidului.
PSD Mureș își menține ținta de a rămâne cel mai important partid românesc din județul Mureș, fapt confirmat și la alegerile locale din luna iunie a acestui an.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Lasa un comentariu